Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevaişçilikiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar silme size özeldir. Fakat yine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Etme Ahali imalı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini denetçi kılmak gerekir. Bu Toscanello muhtevain geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı rutubet oranlarında muhtevameyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da tecrübe cenahılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim dirimsel bir kural var. Puro sadece amma sadece kokusuz ateşle yakılır! Puro her hin evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken şule puroya dikme değinti etmemelidir. Coşkun maviliği purodan biraz münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı kırmızıya döndüğünde kızartma işçiliklemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 nokta eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu işçiliklemi yaparken bütün ayağın bedel yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda düzenli bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara gereğince biraz henüz uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu soluk çakmaklar çok mukavimdür ve çokça doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işçiliklemi saf alevli çakmaklarla, biraz hin alabilir. Bu müddet size çağ kaybı kabilinden nazarükebilir amma puro sabır ve emek gerek. 5- İyi Yandığını Denetçi Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma işçilikleminden sonra aykırı çevirip suretünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe tarz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün kadem kıpkırmızı ise yakma işçiliklemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yerı tam yanmamışsa, doğrusu bütün kadem kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik dem henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz muhtevaime müheyya. Evet evet siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz muhtevailmeli. Alacağınız her dem beyninde en azından 40 saniye sorutmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden muhtevameye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o denli üzücülaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Kötü yumuşakçe ağıza doldurulur ve lezzet almaçların dumanla uyartılmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az ilişki gösterdiğinizin bir işçilikaretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun muhtevain kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain yine yakma mesele oluşum etmez. Fakat pençe imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda meraret hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinkes şgeri olan 2 kuralı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın suhunet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 nokta beyninde evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Aşiyan ortamında bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Lakin şüphesiz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama platformını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile muhaliflaşmazsınız. Saklama platformı sıcaklığında esas mesele platformın antipatik bileğil çokça har olmasıdır. Çünkü saklama platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama platformının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz rutubet saklama platformı sıcaklığına gereğince trampa gösterecektir ve bu yüzden bile saklama platformı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir tarz geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca tarz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama platformının tarz geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu muhtevaindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlayacak kesinkes tarz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En uygun humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes tarz geçirmedikleri muhtevain başka rakiplerine balaban ayrım atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir Cevap Yazın

Seo Fiyatları https://cocukgiyim.name.tr/ https://yabancifilmler.name.tr/ https://tarihievler.name.tr/ https://afyonfirmarehberi.name.tr/ https://klimateknikservis.name.tr/ IQOS
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al adana escort istanbul escort izmir escort ankara escort bursa escort ankara escort izmir escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis