Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, içfiiliniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Ancak gine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda hasetn her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Etme Il yapımı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini kontrolör geçirmek gerekir. Bu Toscanello için uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında içmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da deneyim taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kaide var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz tehlikele yakılır! Puro her hengâm ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken sıcaklık puroya düver ilişki etmemelidir. Coşkun maviliği purodan az buçuk münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı alya döndüğünde kızartma fiillemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 mesabe eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu fiillemi yaparken bütün ayak tabanığın yeksan yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda organize bir şekilde 360 mesabe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara bakarak az buçuk elan uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu janr çakmaklar çok kuvvetlidür ve şu denli doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma fiillemi katıksız alevli çakmaklarla, az buçuk hengâm alabilir. Bu süre size zaman kaybı üzere kaynakükebilir yalnız puro dayanç ve himmet lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrol Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma fiilleminden sonra elverişsiz çevirip façaünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bacak kıpkırmızı ise yakma fiillemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cepheı tam yanmamışsa, kısaca bütün bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kavşakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik dem elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz içime müheyya. Pekâlâ ya siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni içilmeli. Alacağınız her dem arasında en azından 40 saniye bekleyivermek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere içmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o denli kırıcılaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Duman yeğniçe ağıza doldurulur ve tat almaçların dumanla uyarılmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az alaka gösterdiğinizin bir fiilaretidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun için kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için yeniden yakma dava örgütleme etmez. Ancak ülke yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda yaslılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyetle şgeri olan 2 kaideı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın alev değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 mesabe arasında olduğundan emin olmanız gerekiyor. Ev bark ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Ancak pekâlâ eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza vasatını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile muhaliflaşmazsınız. Saklama vasatı sıcaklığında asıl dava vasatın soğuk değil şu denli hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza vasatının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet nem muhafaza vasatı sıcaklığına bakarak değişme gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza vasatı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza vasatının çekicilik geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu içindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak katiyetle çekicilik geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En kazançlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle çekicilik geçirmedikleri için sair rakiplerine cesim başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir Cevap Yazın

Seo Fiyatları https://cocukgiyim.name.tr/ https://yabancifilmler.name.tr/ https://tarihievler.name.tr/ https://afyonfirmarehberi.name.tr/ https://klimateknikservis.name.tr/ IQOS
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al adana escort istanbul escort izmir escort ankara escort bursa escort ankara escort izmir escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis